söndag 26 april 2015

Lång väg för glass!

Idag blev vi sugna på glass och kom då att tänka på att Götlunda glass ska vara väldigt god. Så det fick bli en cykeltur dit! Ca 3,5 mil i skön medvind blev det till Götlunda. Och glassen var fantastiskt god! Vi testade smakerna nötcreme, passionsfrukt, citron och yoghurt/körsbär. Bra allihop men godast var nog ändå nötcreme.

Eftersom det är trist att cykla samma väg tillbaka cyklade vi mot Fellingsbro. Nu var den sköna medvinden borta och ersatt av sid-/motvind. Men motvind har vi ju upplevt förut och än så länge var det inga problem. I Fellingsbro blev det en pizza på pizzeria Mona Lisa, för att fylla på med energi. Gött och mättande!

Vidare gick vägen mot Frövi. Nu började motvinden kännas i benen och det var många mil kvar. Framme i Frövi köpte vi varsin dricka och en chokladbit på Tempo vilka avnjöts innan vi drog vidare.

Ett sista stopp gjordes hos L och A i Seltorp, ca 1,5 mil hemifrån. Där fick vi kaffe och kunde fylla på vattenflaskorna.

Totalt blev det ca 10 mil. Och med motvinden och de många stoppen tog det nästan hela dagen. Tufft och jobbigt, men skönt och fyllt av fina natur- och smakupplevelser!Vi råkade på ett kalkbrott efter vägen. Grönblått klart vatten!
Här rullar vi in i Västmanland

Götlunda Glass! Sjukt gott!

Pizza i Fellningsbro

Paus i Frövi

I Kårsta fick vi vänta på tåg som tydligen tyckte det var bra timing att köra förbi precis samtidigt som oss.

Mellan Norra Dylta och Örebro. Hittade varken Kommandoran, körv eller varg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar